Yrityksille

Yrityskuvaus

Kaipaako yrityksesi kotisivut tai sosiaalinen media visuaalista potkua – kuvia, jotka kertovat tarinaa? Laadukkaat ja persoonalliset valokuvat ovat iso osa yrityksen brändiä ja markkinointia. Niillä herätetään asiakkaiden mielenkiinto, niiden avulla luodaan mielikuvia ja jäädään mieleen.

Suunnittelupalaverissa käymme läpi tarkemmin toiveitanne kuvien suhteen ja luomme kuvaussuunnitelman. Suunnitelma pitää sisällään mm. kuvauspaikan valinnan, kuvauksen aikataulutuksen ja sisällön suunnittelun, sekä mitä mahdollisia valmisteluita kuvaus teiltä vaatii.

Tutustun aina myös etukäteen yrityksenne tarinaan, palveluihin ja tuotteisiin – näin voimme luoda mahdollisimman persoonallisia ja yrityksenne arvoihin ja brändiin sointuvia valokuvia.

Saatte kuviin laajat julkaisu- ja käyttöoikeudet yrityksenne markkinoinnissa.

Hinnat alv 0%, hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Yrittäjän minikuvaus

Oletko uusi yrittäjä ja tarvitset muutaman laadukkaan valokuvan päästäksesi alkuun, tai kenties jo pidempään toiminut, jolla on tarve kuvien päivittämiseen?

Yrittäjän minikuvauspaketti soveltuu hyvin esimerkiksi henkilökuvaukseen, jolloin saat laadukkat markkinointikuvat kotisivuille ja someen. Kuvaukset voidaan toteuttaa yrityksen toimitiloissa tai ulkona miljöössä.

  • Suunnittelupalaveri
  • Valokuvaus n. 1 h
  • Kuvien katseluhetki/mallikuvagalleria
  • 3 kpl digikuvia (mahdollisuus ostaa lisäkuvia)

Hinta 250 euroa

Brändikuvaus

Kun haluat kuvilla tukea brändiäsi. Henkilökuvien lisäksi voimme ottaa fiilis- ja työskentelykuvia, tuotekuvia ja yleiskuvia toimitiloista.

Brändikuvaukseen sisältyy monipuolisesti valokuvia, joita hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Kuvaukset voidaan toteuttaa yrityksen toimitiloissa tai ulkona miljöössä.

  • Suunnittelupalaveri
  • Valokuvaus n. 2 h
  • Kuvien katseluhetki/mallikuvagalleria
  • 15 kpl digikuvia (mahdollisuus ostaa lisäkuvia)

Hinta 550 euroa

 

Referenssit

Olen toteuttanut kuvauksia yhteistyössä mm. seuraavien yritysten kanssa:

Sisustuskorjaamo
Le Petit Kammar
Pelastusopisto
Aivoliitto
Nuortentalo Kuopio
Ammattiliitto Pro
Arjessa Oy
Optisyke
Stora Enso Metsä
Kuopion Yrittäjät ry
Omaeläinsairaala Kuopio
HikiPinko tmi
Tmi Kengät Pois, Method Putkisto
Akupunktioeläinlääkäri Maria Piipponen