Koiramaisiin harrastushetkiin

Olen huomannut, että koiria kuvatessa aiemmasta kokemuksesta eläinten kanssa työskentelystä on paljon hyötyä, sillä koirat reagoivat ja käyttäytyvät eritavoin, ja on erittäin tärkeää osata lukea koiraa kuvaustilanteessa. Lähtökohtana on aina, että jokainen koira on oma persoonansa ja yksilönsä, ja kuvaushetki toteutetaan aina täysin niiden ehdoilla. Kuvaushetki onkin kiva ja rento, meillä ei tarvitse koko aikaa poseerata kameralle, vaan myös leikki on sallittua! Haluan ikuistaa kuviin koiran luonnetta ja tunnelmaa, ja usein parhaat otokset tulevat tarkkaillessa koiraa, pienistä hetkistä. Usein aloitankin kuvaukset tutustumalla koiraan ja tulen myös sille tutuksi – tällöin saan usein aimo kasan pusuja ja hännän heilutuksia! Rakastan kuvata erirotuisia ja –ikäisiä koiria, niistä jokainen on oma persoonansa ja niiden kanssa työskentely on erittäin antoisaa.

Koirien muotokuvausten lisäksi teen monipuolisesti kuvauksia myös koiraharrastusten parissa. Kuluuko sinun vapaa-aikasi nelijalkaisten kanssa esimerkiksi agility- tai tokokentillä, kenties palloilette dobon parissa? Lajilla ei ole väliä, kunhan nautitte siitä ja se on sinulle ja koirallesi tärkeää – joten varmasti myös ikuistamisen arvoinen.


Koirakuvaus 85 euroa

Koirakuvaus sisältää käyttämäni ajan kuvauksen suunnitteluun, valokuvaukseen miljöössä (1-1,5h) ja kuviesi viimeistelyyn. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatuotteita, vaan kuvatiedostot, valokuvat ja valokuvatuotteet myydään erikseen. Näin voit itse valita juuri sinulle mieluisimmat tuotteet. Kuvatuotteet myydään erillisen Tuotehinnaston mukaan.


(UUTTA!) Koiraharrastuskuvaus

Koiraharrastuskuvaus on sinulle, joka haluat ikuistaa koirasi teille tärkeän harrastuksen parissa. Kerää oma treeniporukka kasaan ja vinkkaa seurakavereillekin! Mikäli koirakoita osallistuu 3 tai enemmän, saatte itse kuvauksen veloituksetta – maksatte vain haluamistanne kuvista ja tuotteista. Kuvaukset toteutetaan toiveidenne mukaan, ajan kanssa ja yksilöllisesti. Mikäli treenaat itsenäisesti ja haluat osallistua kuvauksiin yksin, on kuvausmaksu 85 euroa.

Kuvatuotteisiin ja hinnastoon pääset tutustumaan täältä: Tuotehinnasto.

Teen koirakuvauksia arkena ja viikonloppuna, kysy vapaita aikoja ja sovitaan kuvaus sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan.


Oletko koira-alan yrittäjä tai seuran tai yhdistyksen edustaja? Ota yhteyttä, mikäli haluat yrityksen kotisivuille ja markkinointiin laadukkaita ja persoonallisia valokuvia, tai seuranne tai yhdistyksenne on järjestämässä tapahtumia tai kilpailuja. Tällöin voidaan suunnitella kuvaukset joko kuvakohtaisella hinnoittelulla tai pakettihinnoin.

 

Koiramaisiin kuvaus- ja harrastushetkiin!
Iita 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.