Kesän vika, syksyn eka

Oli elokuinen arkipäivä, kun ovikello soi ja sisälle asteli iloinen, ensi viikolla alttarille asteleva morsian. Suunnittelimme Riikan hääpotrettien kuvauspaikkaa, sekä hääpäivän aikatauluja. Kaadoin lisää kahvia ja toimistokoirat kävivät välillä tarkistamassa josko heillekin olisi jotain tarjottavaa. Riikalla ja Tonilla oli toiveissa luonnossa rennot kuvaukset, joissa saisi näkyä maisemaa ja luontoa, mutta myös yksityiskohtaisempia, tiukempaan rajattuja tunnelmakuvia. Olen aiemminkin kertonut, kuinka tärkeää on, että hääparin ja kuvaajan henkilökemiat natsaa ja hetken Riikan kanssa ajatuksia vaihdettuamme hän tuntui jo vanhalta tutulta.

Hääpäivä koitti syyskuun ensimmäisenä ja lämmin kesä näytti vielä merkkejään. Pidin näitä kuvauksia kesän viimeisinä, syksyn ensimmäisinä hääkuvauksina. Potrettien kuvausmiljööksi valikoitui Kuopion satama-alue, sekä vielä ennen vihkimistä potretit kirkon läheisyydessä pienellä rännikadulla. Näistä kahdesta välittyi kameran läpi niin vahva yhteys, että kuvaaja oli lämpimästä säästä huolimatta välillä kananlihalla.

Näiden kuvien myötä ihastuttavaa keskiviikkoa! Vaikka odotankin innolla talven hääkuvauksia, niin ihana fiilistellä välillä mennyttä kesää ja syksyä. Rakkautta!

Lämpimät kiitokset vielä Riikka & Toni, että sain olla mukana tärkeässä päivässänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.