Kahvinpuruja tanssilattialla

Kaksi toisilleen tärkeää ovat hetki sitten sanoneet tahdon. Tuore aviopari ja häävieraat kokoontuvat kirkon pihalle. Ilmapallot kohoavat korkealle taivaalle ja hetken vartalossa kulkee kylmiä väreitä, kun kuuntelen morsiamen sanoja ja kuvaan pallojen katoavan yhä kauemmaksi korkeuksiin. Ilmassa on pallojen lisäksi paljon iloa ja onnellisuutta, on ihanaa ikuistaa säkenöiviä kasvoja, kun hymykuopat syvenevät ja silmäkulmia kuivataan. Aitoja hetkiä.

Hääpäivissä on todella oma taikansa. Ne kokoavat perheen, suvun ja ystävät yhteen. Ne saavat meidät muistelemaan hauskoja hetkiä hääparin seurustelun alkuajoista, sekä suunnittelemaan tulevaisuutta.. Mutta ennen kaikkea elämään tässä hetkessä, nauttimaan tästä päivästä täysillä. Tästä alkaa meidän tarinamme uusi luku. Ne pitävät sisällään tunnelmallisia tanssiaskeleita, onnellisia katseita ja lämpimiä suudelmia. Puheita, joita ei voi kuunnella nauramatta. Puheita, joita ei voi kuunnella herkistymättä.

”Älä valitse rakkaudessa sitä,  jonka kanssa pystyt elämään. Valitse hänet, jota ilman et voi elää.”

Iloinen, että sain olla mukana kauniissa ja tunnelmallisessa, mutta myös niin naurun täyteisessä päivässänne! Kiitos VV, Veera & Valtteri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.