Joulu on perinteitä

Syysaurinko paistaa ja luonto komeilee ruskan väreissä, mutta kotitoimistolla valmistaudutaan jo jouluun. Joulu merkitsee itselleni perinteitä ja ilolla kerronkin, että suositut joulukorttikuvaukset tulevat taas!

Kerroin viime vuonna, että meillä oli lapsuudessa jouluisin äidin oma ”kuvausstudio”, joka koostui siis nastoilla viritetyistä joulukankaista olohuoneen nurkassa. Isoveljien kanssa pönötettiin kuvissa milloin silmät punaisina itkupotkuraivareiden jälkeen tai muuten vaan nauratti niin paljon, että hymy oli enemmänkin irvistelyä ja heilahtaneita hahmoja filmirullalla. Ja vähintään joka toisessa kuvassa oli jollakin meistä kolmesta silmät kiinni. Ihania muistoja!

Mutta tänä vuonna ei viritellä nastoilla taustakankaita, vaan toteutetaan joulukorttikuvaukset siellä kauneimmassa studiossa – luonnossa. Toivotaan siis, että ensi kuussa saadaan lunta maahan ja puiden oksille. Luonnollista, luonnossa.

Joulukorttikuvauksiin ovat tervetulleita koko perhe, niin kaksi- kuin nelijalkaisetkin. Kuvataan Kuopiossa Julkulassa kauniissa (ja toivottavasti lumisessa) metsämiljöössä lauantaina 10.11. Tarkemmat tiedot kuvauspaikasta saat ilmoittautumisen yhteydessä. Kuvausaika on noin puoli tuntia ja aikoja on varattavissa klo. 10-14 välille. Kuvauksen hinta on 65 euroa ja se sisältää kuvauksen lisäksi yhden vapaavalintaisen kuvatiedoston täysin tulostusoikeuksin. Tilattavana on myös valmiita joulukortteja omalla tekstilläsi.

Voit tuoda tullessasi omaa rekvisiittaa, esimerkiksi tonttulakit ja pieniä joulukoristeita. Myös kuvaajalta löytyy pientä joulurekvisiittaa, jota voi halutessaan ottaa kuviin mukaan. Pukeuduthan lämpimästi, jottei vilu iske! Kuvausten päätteeksi tarjolla on pipareita ja glögiä.

Huom. kuvauksissa on säävaraus. Mikäli kuvauspäivä on sateinen, siirretään kuvaus varapäivälle sunnuntaille 25.11, tai pyritään järjestämään korvaava kuvauspäivä kuvattaville parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Jouluisin kuvausterkuin, 

Iita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.