Arkihuolesi kaikki heitä

Jouluun on (vielä) 7 viikkoa, mutta sieltä se aina vaan tulee, ja vauhdilla! Tuskaillaanko teillä joulukorttien kuvien tai askartelun kanssa? Muistan hyvin omasta lapsuudestani kun äitini viritteli nastoilla joulukankaita seinille kuvien ottoa varten (Sillanpään kotistudio jo vuodesta ysikyt jotain..!). Minä ja isoveljeni emme olleet asiasta ehkä aina niin innoissamme. Minulla oli kauniit rusetit, mutta hiukset letitetty niin tiukalle, että silmiä pakottaa melkein vieläkin. Aina yhdellä meistä kolmesta oli joko kuvassa silmät kiinni, nauratti liikaa tai muuten vaan iski ärrinpurri. Istua napotettiin kuitenkin kiltisti paikoillaan sohvalla, mutta niistä kuvista oli luonnollisuus kaukana..  Näin jälkikäteen katsottuna ne kuitenkin naurattaa!

Tänä vuonna haluan tarjota jotain uutta. Miltä kuulostaisi iloiset, rennot ja aidot kuvaukset, joissa hassuttelu on sallittua, eikä taustakankaat repsota nastojen irtoillessa kesken kuvausten? Luonnollista, luonnossa. Kyllä, tänä vuonna toteutan joulukorttikuvaukset ulkona miljöössä!

Joulukorttikuvauksiin ovat tervetulleita koko perhe, niin kaksi- kuin nelijalkaisetkin. Kuvataan Kuopiossa kauniissa (ja toivottavasti lumisessa) metsämiljöössä sunnuntaina 19.11. Tarkempi kuvauspaikka on Puijon metsä, tavataan pesäpallostadionin parkkipaikalla ja siirrytään siitä metsään kuvaamaan. Kuvausaika on noin puoli tuntia ja aikoja on varattavissa klo. 10-14 välille. Kuvauksen hinta on 50 euroa ja se sisältää kuvauksen lisäksi yhden vapaavalintaisen kuvatiedoston täysin tulostusoikeuksin. Tilattavana on myös valmiita joulukortteja omalla tekstilläsi. Valittavana on 10x15cm tai 10x20cm kokoiset yksiosaiset kortit. Joulukorttien hinta 3,80e / kpl ja ne sisältävät valkoisen kirjekuoren.

Voit tuoda tullessasi omaa rekvisiittaa, esimerkiksi tonttulakit ja pieniä joulukoristeita. Myös kuvaajalta löytyy pientä joulurekvisiittaa jota voi halutessaan ottaa kuviin mukaan. Pukeuduthan lämpimästi, jottei vilu iske! Kuvausten päätteeksi tarjolla pipareita ja glögiä.

Huom. kuvauksissa on säävaraus. Huonon sään estäessä kuvaukset, voidaan kuvausaikanne siirtää toiseen, teille sopivimpaan ajankohtaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Jouluisin kuvausterkuin,
Iita

 

// Sunnuntain 19.11 joulukorttikuvaukset on siirretty huonon kuvaussään takia. Jokaiselle kuvauksiin ilmoittautuneelle on laitettu viestiä ja sovitaan uusi kuvausaika toivottavasti poutaisemmalle ja jouluisemmalle päivälle.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.