Usein kysyttyä

MILLOIN KUVAUS KANNATTAA VARATA?

Suosittelen varaamaan kuvauksen hyvissä ajoin, varsinkin jos sinulla on jokin tietty ajankohta mielessä kuvaukselle. Aikataulut ja tilanteet kuitenkin elävät aina ja pyrin järjestämään kuvausaikoja mahdollisuuksien mukaan myös lyhyellä varoitussajalla.

Vastasyntyneen alustava kuvausaika sovitaan jo odotusaikana vauvan lasketun ajan mukaan. Tarkennetaan kuvauspäivää tarvittaessa, kuvaus on otollisin toteuttaa vauvan ollessa 1-2 viikon ikäinen.

Hääkuvaukset varataan pääosin jo edellisenä vuonna, mutta tottakai varaustilannetta kannattaa tiedustella, vaikka hääpäivä olisikin jo lähempänä.

 

MILLÄ ALUEELLA KUVAAN?

Kuvaan pääosin Savonlinnan alueella, mutta tulen mielelläni kuvaamaan myös kauemmaksi – tällöin veloitan kilometrit 0,45e/km. Matkakuluista sovitaan aina erikseen.

 

MITÄ KUVAUSPAKETIN HINTAAN SISÄLTYY?

Kuvauspakettiin sisältyy kuvauksen suunnittelu yhdessä puhelimitse tai sähköpostitse, rento ja kiireetön kuvaushetki kanssani, kuvauspaketissa ilmoitettu määrä digitaalisia kuvatiedostoja, sekä sähköinen mallikuvagalleria.

Halutessasi voit tilata lisäkuvia, digikuvat ovat 30 euroa/kpl ja kuvatuotteisiin pääset tutustumaan tarkemmin täältä. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Hääkuvauksille on omat kuvauspakettinsa ja annan niistä aina kirjallisen tarjouksen. Pääset tutustumaan hääkuvauksiin tarkemmin niiden omilla sivuilla.

 

MITEN VALMISTAUDUN KUVAUKSEEN?

Autan mielelläni kuvaukseen valmistautumisen kanssa ja annan sinulle tarkempia vinkkejä, kun suunnittelemme kuvausta. On tärkeää varata kuvaukseen tarpeeksi aikaa, jotta voimme kuvata rauhassa ilman kiirettä. Vauva- ja perhekuvausta varatessa on hyvä huomioida myös päivärytminne.

Hääkuvauksiin sisältyy aina suunnittelupalaveri hääparin kanssa, jossa käymme tarkemmin läpi hääpäivän kulkua ja toiveitanne kuvausten suhteen.

 

JOS KUVAUSPÄIVÄNÄ SATAA VETTÄ?

Jos olemme sopineet kuvauksen ulos miljööseen ja huono sää estää kuvauksen toteuttamisen, on kuvaus mahdollista siirtää etukäteen suunniteltuun sisätilaan tai sopia toista, korvaavaa kuvauspäivää. Olen aina mahdollisimman ajoissa yhteydessä, mikäli sääennuste näyttää huonolta ja mietitään yhdessä miten toimitaan.

 

VOIKO KUVAUKSISSA OTTAA MYÖS SISARUS- JA PERHEKUVAT?

Kaikissa kuvauksissani on mahdollista ikuistaa samalla sisarus- ja perhekuvat. Voimme yhdessä suunnitella kuvausten sisältöä toiveidesi mukaan. Myös nelijalkaiset perheenjäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kuvauksiin.

 

MIKÄ ON KUVIEN KATSELUHETKI?

Kuvien katselu- ja valintahetki on tapaaminen, jossa pääset katsomaan ja valitsemaan haluamasi kuvat. Samalla pääset tutustumaan tarkemmin myös kuvatuotteisiin. Joskus voi iskeä valinnanvaikeus ja autan mielelläni kuvien ja kuvatuotteiden valinnassa. Korona-aikana kuvien katseluhetket toteutetaan pääosin etäyhteydellä / sähköisen mallikuvagallerian kautta.

 

MITEN TOIMITAT VALMIIT KUVAT?

Toimitan digitaaliset kuvatiedostot sähköisen latauslinkin kautta, josta pääset lataamaan ne itsellesi. Kuvatuotteet toimitan pääosin postitse.

 

JOS JOUDUN SIIRTÄMÄÄN TAI PERUUTTAMAAN KUVAUKSEN?

Mikäli joudut siirtämään kuvauksen esimerkiksi sairastapauksen takia, pyrithän ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian. Kuvaus tulisi peruuttaa viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa. Sairaana ei kuitenkaan pidä tulla kuvaukseen – sekä tartuntavaaran, että kuvauksen onnistumisen vuoksi. Kuvausaikojen muutokset suoraan minulle puhelimitse 0400 837028 tai iita@iitasillanpaa.fi

Peruuttamattomasti kuvauksesta veloitetaan täysi kuvauksen hinta.

 

MINULLA ON LAHJAKORTTI, MIHIN VOIN SEN KÄYTTÄÄ?

Lahjakortin voi käyttää valitsemaansa kuvauspalveluun ja kuvatuotteisiin. Mikäli loppulasku ylittää lahjakortin arvon, laskutan loppusumman normaalisti kuvatilauksen yhteydessä. Ilmoitathan etukäteen kuvausta varatessasi, mikäli sinulla on lahjakortti ja haluat käyttää sen kuvauspalveluun.