Kuvausehdot

KUVAUSEHDOT

Yleistä kuvauksesta

Valokuvauksen hinta on 100 euroa. Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun puhelimitse tai sähköpostilla, kuvauksen miljöössä (noin 1-1,5h), kuvien viimeistelyn, sekä kuvien katseluhetken noin pari viikkoa kuvauksen jälkeen. Kuvauksen yhteydessä varataan aika katseluhetkeen, jolloin pääset ihastelemaan kuvia ja tutustumaan lisää kuvatuotteisiin.

Olethan täsmällinen tullessasi kuvaukseen, sillä myöhästyminen vähentää kuvausaikaa.

Vanhemmat ovat vastuussa lapsesta/lapsista kuvauksen aikana, sekä mahdollisesta kuvaajan omaisuudelle aiheutetusta vahingosta. Koiranomistaja on vastuussa koirasta/koirista kuvauksen aikana, sekä mahdollisesta kuvaajan omaisuudelle aiheutetusta vahingosta.

Kaikki kuvaukset toteutetaan ulkona miljöössä tai kuvattavan kotona, yritykseni ei tarjoa perinteistä studiokuvausta.

Asiakas on tutustunut kuvaajan portfolioon ja hyväksyy portfolion mukaisen kuvaustyylin, sekä tavan jälkikäsitellä kuvat.

Hinta ja maksuehdot

Valokuvauksen hinta on 100 euroa. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatuotteita, vaan kuvatiedostot ja valokuvatuotteet myydään erikseen. Näin voit itse valita juuri sinulle mieluisimmat kuvat ja tuotteet.

Kuvausmaksu maksetaan kortilla kuvauksen yhteydessä. Tilatut kuvatuotteet laskutetaan tuotteiden toimittamisen yhteydessä.

Kuvaus ja tuotteet laskutetaan tilaushetkellä voimassaolevan hinnaston tai sovitun tarjouksen mukaisesti. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Kilometrikorvaus yli 15km matkalta valokuvaajan kotitoimistolta on 0,45€/km.

Kuvien käyttöoikeus

Ostaessaan kuvatiedoston asiakas saa laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, jolloin hän saa julkaista kuvia netissä tai teettää digitaalisista tiedostoista mm. paperikuvia omaan käyttöönsä. Asiakas ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. Asiakas on vastuussa tilaamiensa kuvien varmuuskopioimisesta itse.

Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet. Toimitettuja kuvia ei saa muokata edelleen ja kuvaaja tulee mainita kuvan yhteyteen kuvia julkaistaessa. Kuvaajalle jää oikeus käyttää kuvia portfoliossaan sekä markkinoinnissa.

Kuvauksen siirtäminen/peruuttaminen

Miljöökuvauksissa on säävaraus. Mikäli huono sää estää kuvaamiseen kokonaan, on kuvauspäivää mahdollista vaihtaa toiselle ajankohdalle. Muuten kuvausaikaa voi siirtää vain painavasta syystä (esimerkiksi sairastapauksissa), mutta siirtämisestä täytyy ilmoittaa viimeistään 24h ennen kuvausta.

Peruuttomasta kuvausajasta veloitetaan täysi kuvausmaksu.

 

Asiakas hyväksyy kuvausehdot varaamalla kuvauksen.

 

 

 

 

 

 

Valokuvaaja Iita Sillanpää
www.iitasillanpaa.fi
iita@iitasillanpaa.fi
p. 0400 837028
y-tunnus 2740362-7