Kameran takana

Iita, savolainen likka. Olen Pieksämäeltä kotoisin, sittemmin Kuopioon kotiutunut valokuvaaja ja agilityyn hurahtanut kahden koiran omistaja. Kamera on kulkenut käsissä pienestä pitäen, siitä harrastuksen ja opiskelujen kautta ammatiksi. Eläimet ovat kulkeneet isona osana elämääni aina lapsuudesta saakka ja on ollut luontevaa yhdistää nämä kaksi tärkeintä asiaa. Olen erikoistunut koirakuvaukseen, mutta rakastan kuvata myös lapsia ja perheitä, sekä hääkuvaus on lähellä sydäntäni. Konttorikoirina kotona tassuttelee shetlanninlammaskoirat Pommi ja Pinni.

Metsässä sieluni lepää. Siellä saan parhaat ideani tai voin tyhjentää ajatukset kaikesta. On onni asua Suomessa ja nauttia sen neljästä upeasta vuodenajasta. Värit ja maisemat vaihtuvat, eikä kuvausmiljöö koskaan ole täysin samanlainen. Lisäksi rakastan luonnonvaloa! Nämä ovat varmasti olleet vaikuttajia siinä, että kuvaan suurimman osan kuvauksistani ulkona miljöössä, luonnonvaloa käyttäen. Koska en halua ikuistaa pönötyskuvia valkoista taustaa vasten, on miljöössä kuvaaminen myös paljon rennompaa ja luonnollisempaa. Se mahdollistaa todella paljon, vain mielikuvitus on rajana.

Rakastan kuvata niin arkea kuin juhlaa, mikään asia ei ole liian pieni ikuistettavaksi. Haluan kuvillani luoda hyvää mieltä ja ikuistaa kerran eletyt hetket aikaa kestäviksi muistoiksi, joihin palata vielä vuosienkin jälkeen. Minulle on tärkeää, että kuvaukset ovat rentoja ja iloisia, meillä ei tarvitse pönöttää!

Tutustu rauhassa kotisivuihini ja mikäli kuvaustyylini iski, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan kuinka ikuistamme juuri sinun tärkeimmät hetket.

Voit seurata yritystäni myös  Facebookissa ja Instagramissa!

Kuvausterkuin,
Iita

 

Toimistokoirat esittäytyy

Toimistokoira Pommin työtehtäviin kuuluu toimiston vahtiminen (usein melko passiivista), märän kuonon tökkimistä kirjanpitoaineistoon, valokuvaajan jalkojen lämmittämistä työpöydän alla, sekä lisäksi mallin työt. Hän on onneksi melko vähään tyytyväinen ja palkankorotuksista ei ole toistaiseksi tarvinnut neuvotella – kaikki syötävä kelpaa!

 

 

 

Toimistokoirana nro 2 viipottaa Pinni, jonka työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu (kotitoimistolla käyvien asiakkaiden riemastuttaminen). Pinni auttaa mielellään myös logistiikkapuolen työtehtävissä ja valvoo tarkasti valokuvien ja kuvatuotteiden pakkaamista.. Välillä osallistuen myös itsensä pakkaamiseen – toistaiseksi tämä paketti ei ole vielä lähtenyt maailmalle! Pinnin lempipaikkoja on editointipäivinä valokuvaajan syli. Tämän nelikiloisen pikkukaverin bongaa usein myös mallintehtävissä ja Pinni onkin tunnettu hymystään.

 

 

 

Asiakkaiden kertomaa