Info

Kuvausinfo

Kuvauksen varaaminen

Mukava, että olet kiinnostunut valokuvaushetkestä kanssani! Voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse, soittamalla tai somen kautta. Sovitaan sopivaa kuvausaikaa ja -paikkaa, sekä kuulen mielelläni toiveitasi ja ajatuksiasi kuvien suhteen jo tässä vaiheessa – suunnitellaan yhdessä lisää! Varamaalla kuvauksen hyväksyt kuvausehdot.

Kuvauspäivänä

Kuvaushetki kanssani on aina kiireetön ja rento. Kameran edessä ei tarvitse pönöttää ja pidättää hengitystä, päinvastoin! Haluan luoda kuvaustilanteesta sinulle mahdollisimman mukavan ja ohjeistan sinua kameran edessä – parhaat kuvat syntyvät kuitenkin aidoista hetkistä. Kuvausmaksun maksat kätevästi kortilla kuvauksen yhteydessä.

Kuvien katseluhetki

Kuvien katseluhetki sovitaan noin parin viikon päähän kuvauksesta. Kuvien katseluhetkeen olen viimeistellyt nähtävillesi noin 20-30 kuvaa, joista pääset valitsemaan suosikkisi. Käymme kuvat yhdessä läpi ja pääset heti tekemään tilaustasi – autan mielelläni kuvien ja sopivien kuvatuotteiden valinnassa. Saat laskun tilaamistasi kuvatuotteista ja valmiit kuvatuotteet toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Kerron sinulle aina tilaushetkellä ajantasaisen toimitusarvion kuvillesi – yleensä digitaaliset kuvatiedostot 1-2 viikon sisällä, kuvatuotteilla 2-3 viikkoa.

Valmiit kuvat

Toimitan valmiit tuotteet sinulle aina sovitun aikataulun puitteissa. Kuvatuotteet voit noutaa kotitoimistoltani erikseen sovittuna aikana ja digikuvat saat ladattua sähköisen gallerian kautta.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Kuvaan pääosin Kuopion seudulla, mutta tulen mielelläni kuvaamaan myös kauemmaksi – tällöin veloitan kilometrikorvauksen 0,45e/km (yli 20km Kuopiosta).

Hinnat voimassa toistaiseksi, oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.