Info

Kuvausinfo

Kuvauksen varaaminen

Mukava, että olet kiinnostunut valokuvaushetkestä kanssani!

Voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse, soittamalla tai somen kautta. Sovitaan sopivaa kuvausaikaa ja -paikkaa, sekä kuulen mielelläni toiveitasi ja ajatuksiasi kuvien suhteen jo tässä vaiheessa. Kuvauksen varattuasi saat Tervetuloa-kirjeen sähköpostitse, jossa on vinkkejä kuvaukseen valmistautumiseen.

Kuvaan pääosin Kuopion seudulla, mutta tulen mielelläni kuvaamaan myös kauemmaksi – tällöin veloitan kilometrikorvauksen 0,45e/km (yli 20km Kuopiosta).

Kuvauspäivänä

Kuvaushetki kanssani on aina kiireetön ja rento. Kameran edessä ei tarvitse pönöttää ja pidättää hengitystä, päinvastoin! Haluan luoda kuvaustilanteesta sinulle mahdollisimman mukavan ja ohjeistan sinua kameran edessä – parhaat kuvat syntyvät kuitenkin aidoista hetkistä.

Miljöökuvauksissa on säävaraus. Mikäli huono sää estää kuvauksen ulkona, on kuvaus mahdollista siirtää etukäteen sovittuun sisätilaan tai sopia toista, korvaavaa kuvauspäivää.

Kuvien katseluhetki

Kuvien katseluhetki sovitaan noin parin viikon päähän kuvauksesta. Kuvien katseluhetkeen olen viimeistellyt nähtävillesi noin 20-30 kuvaa, joista pääset valitsemaan suosikkisi. Käymme kuvat yhdessä läpi ja pääset heti tekemään tilaustasi – autan mielelläni kuvien ja sopivien kuvatuotteiden valinnassa. Kuvaukseen sisältyy aina tietty määrä digikuvia, mutta mikäli valinnanvaikeus iskee, on mahdollista ostaa lisäkuvia – voit koota täysin haluamanlaisesi kuvapaketin.

Saat laskun tilaamistasi kuvatuotteista ja valmiit kuvatuotteet toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Kerron sinulle aina tilaushetkellä ajantasaisen toimitusarvion kuvillesi – tavallisesti digitaaliset kuvatiedostot 1-2 viikon sisällä, kuvatuotteilla toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Valmiit kuvat

Toimitan valmiit tuotteet sinulle aina sovitun aikataulun puitteissa. Kuvatuotteet voit noutaa kotitoimistoltani erikseen sovittuna aikana ja digikuvat saat ladattua sähköisen gallerian kautta. Digitaalisiin kuvatiedostoihin saat laajat käyttö- ja tulostusoikeudet, sekä voit julkaista kuvia somessa. Kuvien kaikenlainen käsittely (myös valmiit filtterit) ovat kielletty. Kuvia julkaistaessasi mainitsethan kuvaajan nimen ja voit tägätä yritykseni @valokuvaajaiitasillanpaa

Valokuvat ovat tärkein käyntikorttini ja mielelläni julkaisen kuvia portfoliossani ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua kuvia julkaistavan, kunnioitan täysin päätöstäsi.

Jos joudut siirtämään kuvausta

Kuvausaikaa voi siirtää vain painavasta syystä (esimerkiksi sairastapauksissa), mutta siirtämisestä täytyy ilmoittaa viimeistään vuorokautta ennen kuvausta. Sairaana ei kuitenkaan pidä tulla kuvaukseen – sekä tartuntavaaran että kuvauksen onnistumisen vuoksi. Perumattomasta kuvauksesta veloitetaan täysi kuvauksen hinta.

Lahjakortin käyttö

  • Ilmoitathan etukäteen kuvausta varatessasi, mikäli sinulla on lahjakortti ja haluat käyttää sen kuvauspalveluun.
  • Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin kuvauspalveluihin, sekä kuvatuotteisiin.
  • Lahjakortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä ja käytettävä kerralla.
  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä vanhentunutta tai kadonnutta lahjakorttia hyvitetä.
  • Kuvaus tulee varata hyvissä ajoin ennen lahjakortin umpeutumista (huomioi, että kuvauksiin voi olla viikkojen jonot.)
  • Valokuvaaja ei ole velvollinen ottamaan vastaan kuvausvarausta vanhentuneista lahjakorteista.

 

Autan tosi mielelläni, mikäli jokin asia jäi mietityttämään! 

 

Ota yhteyttä!