Ihana, että olet varaamassa kuvaushetkeä! Toteutan kaikki kuvaukset luonnonvalossa ja voimme kuvata joko ulkona miljöössä tai studiollani

Alla infoa kuvauksista, valokuvaajaan voit tutustua lisää täältä: Iita


1. Kuvauksen varaaminen

Oman kuvausaikasi varaat helpoiten laittamalla sähköpostia, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai laittamalla viestiä somen kautta (puheluihin en pysty vastaamaan kuvausten aikana, mutta soitan takaisin mahdollisimman pian.) Kuvauksen varattuasi lähetän sinulle pienen kuvausinfon. Mielelläni autan, mikäli kuvaukseen liittyen sinulla herää kysyttävää.

2. Kuvauspäivänä

Voimme kuvata joko ulkona miljöössä tai studiollani. Kuvauksiin voitte saapua rennoin mielin. Kuvaushetki kanssani on aina kiireetön ja se toteutetaan täysin kuvattavien ehdoilla. Lapsilla on aikaa tutustua minuun ja uuteen tilanteeseen. Ohjeistan teitä kuvausten aikana, mutta uskon, että parhaat kuvat syntyvät aidoista hetkistä ja kuvaankin mahdollisimman dokumentaarisesti.

3. Mallikuvagalleria

Kuvausten jälkeen saatte viikon sisällä linkin sähköiseen mallikuvagalleriaan. Nämä kuvat ovat esikatselukuvia, joista pääsette valitsemaan haluamanne kuvat, jotka vielä viimeistelen. Laskun saatte sähköpostitse, kun olette tehneet tilauksen. Kuvauspakettiin sisältyy ilmoitettu määrä digitaalisia kuvatiedostoja – mutta jos valinnanvaikeus iskee, voitte ostaa lisäkuvia 30 euron kappalehintaan.

4. Valmiit kuvat

Valmiit kuvat toimitan sähköisellä latauslinkillä noin 2-3 viikon päästä tilauksestanne. Valitsemistasi kuvatiedostoista voit rajattomasti teettää omaan käyttöön valokuvia, sekä julkaista ja jakaa niitä sosiaalisessa mediassa/ystäville ja perheelle. Kuvia jakaessasi tägääthän yritykseni @valokuvaajaiitasillanpaa.


Kuvaukset pääosin Savonlinnan seudulla, kauemmaksi tultaessa kuvauspaketin hintaan lisätään matkakulut. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät alv 24%.

Tietosuojaseloste

Usein kysyttyä

Suosittelen varaamaan kuvauksen hyvissä ajoin, varsinkin jos sinulla on jokin tietty ajankohta mielessä kuvaukselle. Aikataulut ja tilanteet kuitenkin elävät aina ja pyrin järjestämään kuvausaikoja mahdollisuuksien mukaan myös lyhyellä varoitussajalla.

Vastasyntyneen alustava kuvausaika varataan jo odotusaikana lasketun ajan mukaan. Tarkempi aika sovitaan sitten vauvan synnyttyä. Kuvaus on otollisin toteuttaa vauvan ollessa 5-14 päivän ikäinen.

Hääkuvaukset varataan pääosin jo edellisenä vuonna, mutta tottakai varaustilannetta kannattaa tiedustella, vaikka hääpäivä olisikin jo lähempänä.

Lapset & Perhe, Muotokuvaus

 • Info-kirje, jonka lähetän varauksen yhteydessä
 • Kiireetön ja rento kuvaushetki kanssani
 • Sähköinen mallikuvagalleria, josta pääset valitsemaan haluamasi kuvat
 • Kuvauspaketissa ilmoitettu määrä digikuvia +mahdollisuus ostaa lisäkuvia
 • Oikeus teettää ostamistasi kuvista rajattomasti valokuvia omaan käyttöön, sekä julkaista ja jakaa kuvia somessa, perheelle ja ystäville.

Hääkuvaukset

 • Kirjallinen kuvaussopimus
 • Suunnittelupalaveri yhdessä hääparin kanssa
 • Kuvauspaketista riippuen: potretit, vihkimisen ja hääjuhlan kuvaus
 • Kaikki kuvat käsiteltyinä, kuvamäärää ei ole rajattu
 • Digitaaliset kuvatiedostot toimitetaan puisella muistitikulla
 • Dokumentaarisiin hääkuvauspaketteihin sisältyy myös puinen häärasia, jossa mukana 10kpl 10x15cm fine art-valokuvia.Tarkemmat tiedot ja hinnaston löydät HINNASTO-sivulta.

Kuvauksen varattuasi lähetän pienen kuvausinfon, jossa on kerrottu tarkemmin kuvaukseen valmistautumisesta. Jo kuvausaikaa varatessa (vauva- ja perhekuvaukset) on hyvä huomioda myös päivärytminne.

Hääkuvauksiin sisältyy aina suunnittelupalaveri hääparin kanssa, jossa käymme tarkemmin läpi hääpäivän kulkua ja toiveitanne kuvausten suhteen. Autan aina mielelläni, mikäli sinulla herää kysyttävää ennen kuvauspäivää!

Jos olemme sopineet kuvauksen ulos miljööseen ja huono sää estää kuvauksen toteuttamisen, on kuvaus mahdollista siirtää studiolle tai sopia toista, korvaavaa kuvauspäivää. Olen aina mahdollisimman ajoissa yhteydessä, mikäli sääennuste näyttää huonolta ja mietitään yhdessä miten toimitaan.

Tottakai, kuvauksissa on mahdollista ikuistaa samalla sisarus- ja perhekuvat. Voimme yhdessä suunnitella kuvausten sisältöä toiveidesi mukaan. Myös nelijalkaiset perheenjäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kuvauksiin.

Toimitan digitaaliset kuvatiedostot sähköisen latauslinkin kautta, jonka lähetän sinulle sähköpostitse. Latauslinkin kautta pääset lataamaan viimeistellyt kuvat itsellesi.

Häärasiat pääsääntöisesti postitan tai voimme sopia noudon studioltani Savonlinnasta.

Mikäli joudut siirtämään kuvauksen esimerkiksi sairastapauksen takia, pyrithän ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian. Kuvaus tulisi peruuttaa viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa. Sairaana ei kuitenkaan pidä tulla kuvaukseen – sekä tartuntavaaran, että kuvauksen onnistumisen vuoksi. Kuvausaikojen muutokset suoraan minulle puhelimitse 0400 837028.

Peruuttamattomasti kuvauksesta veloitetaan täysi kuvauksen hinta.