Yleistä kuvauksista

Oman kuvausaikasi varaat helpoiten laittamalla sähköpostia iita@iitasillanpaa.fi, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai laittamalla viestiä somen kautta (puheluihin en pysty vastaamaan kuvausten aikana, mutta soitan takaisin mahdollisimman pian.) Kuvauksen varattuasi lähetän sinulle kuvausinfon, jossa on kerrottu tarkemmin mm. miten valmistautua kuvaukseen. Kuvaushetki kanssani on aina kiireetön ja rento, sekä mielelläni autan mikäli sinulla herää kysyttävää kuvauksiin liittyen.

Kuvausten jälkeen saat viikon sisällä linkin sähköiseen mallikuvagalleriaan. Nämä kuvat ovat esikatselukuvia, joista pääset valitsemaan haluamasi kuvat, jotka vielä viimeistelen ja toimitan sähköisen latauslinkin kautta. Kuvien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Laskun lähetän sähköpostitse, kun olet tehnyt tilauksesi. Kuvauspakettiin sisältyy ilmoitettu määrä digitaalisia kuvatiedostoja, mutta voit ostaa lisäkuvia 30 euron kappalehintaan.

Valitsemistasi kuvatiedostoista voit rajattomasti teettää omaan käyttöön valokuvia, sekä julkaista ja jakaa niitä sosiaalisessa mediassa/ystäville ja perheelle. Kuvia jakaessasi tägääthän yritykseni @valokuvaajaiitasillanpaa. Mielelläni julkaisen kuvia myös kotisivuillani ja somessa – mikäli et kuitenkaan halua kuvia julkaistavan, kunnioitan täysin päätöstänne.

Kuvaukset pääosin Savonlinnan seudulla, kauemmaksi tultaessa kuvauspaketin hintaan lisätään matkakulut. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät alv 24%.