Kaipaako yrityksesi kotisivut tai sosiaalinen media visuaalista potkua – kuvia, jotka kertovat tarinaa? Laadukkaat ja persoonalliset valokuvat ovat iso osa yrityksen brändiä ja markkinointia. Niillä herätetään asiakkaiden mielenkiinto, niiden avulla luodaan mielikuvia ja jäädään mieleen.

Yrittäjän minikuvaus

Oletko uusi yrittäjä ja tarvitset muutaman laadukkaan valokuvan päästäksesi alkuun, tai kenties jo pidempään toiminut, jolla on tarve kuvien päivittämiseen?

Yrittäjän minikuvauspaketti soveltuu hyvin esimerkiksi henkilökuvaukseen, jolloin saat laadukkat markkinointikuvat kotisivuille ja someen. Kuvaukset voidaan toteuttaa yrityksen toimitiloissa tai ulkona miljöössä.

  • Suunnittelupalaveri
  • Valokuvaus n. 1 h
  • Sähköinen mallikuvagalleria kuvien valintaa varten
  • Valitsemasi pakettikoko 5 tai 15 digikuvaa

5 kuvaa / 350 euroa
15 kuvaa / 600 euroa
+alv 24%

Brändikuvaus

Kun haluat kuvilla tukea brändiäsi. Henkilökuvien lisäksi voimme ottaa fiilis- ja työskentelykuvia, tuotekuvia ja yleiskuvia toimitiloista.

Brändikuvaukseen sisältyy monipuolisesti valokuvia, joita hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Kuvaukset voidaan toteuttaa yrityksen toimitiloissa tai ulkona miljöössä.

  • Suunnittelupalaveri
  • Valokuvaus n. 1 h
  • Sähköinen mallikuvagalleria kuvien valintaa varten
  • 40 kpl digikuvia

Hinta 990 euroa
+alv 24%

Yleistä yrityskuvauksista

Suunnittelupalaverissa käymme läpi tarkemmin toiveitanne kuvien suhteen ja luomme kuvaussuunnitelman. Suunnitelma pitää sisällään mm. kuvauspaikan valinnan, kuvauksen aikataulutuksen ja sisällön suunnittelun, sekä mitä mahdollisia valmisteluita kuvaus teiltä vaatii.

Tutustun aina myös etukäteen yrityksenne tarinaan, palveluihin ja tuotteisiin – näin voimme luoda mahdollisimman persoonallisia ja yrityksenne arvoihin ja brändiin sointuvia valokuvia.

Toimitan kuvat digitaalisina kuvatiedostoina optimoituna niin printti- kuin web-käyttöön. Saatte kuviin laajat julkaisu- ja käyttöoikeudet yrityksenne markkinoinnissa.