On niin helppoo olla onnellinen

Viime vuoden hääkuvaukset oli hienoa päättää Nannan ja Tonin tunnelmalliseen päivään marraskuun lopulla. Kuvaus sovittiin melko nopealla aikataululla ja tapasin hääparin ensimmäistä kertaa vasta itse hääpäivänä – kuvauksiin oli kuitenkin helppo luoda rento ilmapiiri ja hääpari loisti yhdessä! Kuvasimme potretit Kuopiossa Koivumäen kartanolla ja isoista vanhoista ikkunoista tulvi valoa luoden upean tunnelman. Siis marraskuu ja aurinko!

Kartanolta siirryimme vihkimiseen ja myöhemmin vielä takaisin kartanolle hääjuhlaan. Kokopäivän hääkuvaukset ovat ehdottomia lemppareitani. Silloin saan olla ikuistamassa niin vihkimisen jännityksen kuin ne pienet ohikiitävät hetket hääjuhlassa, kun morsian herkistyy kaason puheen aikana.. Tai sen tunnelman häätanssin aikana, kun onnellisuus loistaa niin hääparin kuin vieraidenkin kasvoilta. Silloin on helppoa olla itsekin onnellinen.

_____

ps. Kesälle 2018 on enää pieni kourallinen vapaita hääkuvausaikoja, joten nyt kannattaa olla nopea! Otan vastaan myös sitovia varauksia vuodelle 2019. Hääkuvaushinnasto uudistuu myös maaliskuun alussa, 28.2.2018 mennessä varatut hääkuvaukset nykyisen hinnaston mukaan.

 

“Sinä vain, sinä vain
Saat mut luottamaan
Meillä on aikaa..”

Kiitos Nanna & Toni, että sain olla ikuistamassa kauniin päivänne!

Häähumussa,
Iita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.