Hääkuvaukset

Muistan yhä sen hetken, kun tapasin sinut ensi kertaa.
Edelleen saat perhoset lentämään vatsassa ja sukat pyörimään jaloissa.
Olet kallioni, hymy kasvoillani, lämmin syli ja suudelma.
Tänään sanon tahdon, loppuelämäni rakastan.

Hääpäivä on yksi elämämme tärkeimpiä.
Täynnä pieniä hetkiä, suuria tunteita.

Hääkuvauspaketit

Potretit + vihkiminen

 • Suunnittelupalaveri
 • Potrettien valokuvaus
 • Vihkimisen dokumentaarinen valokuvaus
 • Digitaaliset kuvatiedostot, kaikki kuvat
 • Muistitikku puisessa, pienessä rasiassa

Hinta 600 euroa

Dokumentaarinen hääkuvaus 1

 • Suunnittelupalaveri
 • Dokumentaarinen hääkuvaus:
  first look, potretit, vihkiminen, hääjuhla
 • Digitaaliset kuvatiedostot, kaikki kuvat
 • Muistitikku puisessa, isossa rasiassa
 • 5 kpl fine art -valokuvia

Hinta 1500 euroa

Dokumentaarinen hääkuvaus 2

 • Suunnittelupalaveri
 • Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus:
  aamun valmistelut, first look, potretit, vihkiminen, hääjuhla
 • Digitaaliset kuvatiedostot, kaikki kuvat
 • Muistitikku puisessa, isossa rasiassa
 • 10 kpl fine art -valokuvia

Hinta 1900 euroa

Pieni häärasia

Iso häärasia ja Fine art valokuvat

 

Yleistä hääkuvauksista

Hääkuvauspakettien kuvamäärää ei ole rajattu, vaan saatte monipuolisesti kauniita kuvamuistoja tärkeästä päivästänne. Päivään mahtuu niin paljon pieniä ohikiitäviä hetkiä, joita ikuistaa, enkä halua että niistä yksikään unohtuu. En myöskään halua, että joudutte valitsemaan tai karsimaan kuvia. Niinpä alusta saakka kaikkiin hääkuvauspaketteihini on kuulunut kaikki kuvat. Kuvilla haluan kertoa tarinaanne. Hääkuvauspaketit pitävätkin sisällään monipuolisesti kuvia aina teidän potreteista juhlapaikan tunnelma- ja yksityiskohtakuviin. Saatte kuviin laajat käyttö- ja tulostusoikeudet, eli voitte teettää kuvista valokuvia, jakaa niitä häävieraille tai julkaista sosiaalisessa mediassa.

Hääkuvauksen varaaminen

Kun tärkeä päivänne on lyöty lukkoon, on aika varata valokuvaaja! Minulle voit laittaa sähköpostia, soittaa tai ottaa yhteyttä somen kautta. Mielelläni kuulen millaista hääkuvauspakettia teillä on mielessä. Kuvaus varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus, sekä maksamalla varausmaksu (20% kuvauspaketin kokonaishinnasta).

Suunnittelupalaveri

Kaikkiin hääkuvauksiin sisältyy suunnittelupalaveri, jossa käymme tarkemmin läpi toiveitanne kuvauksen suhteen. Tapaaminen on hyvä järjestää noin kuukautta ennen tärkeää päiväänne, jolloin hääpäivän ohjelma ja aikataulut ovat jo selkeät. Suunnittelupalaverin tarkoituksena on luoda mahdollisimman selkeä mielikuva siitä, kuinka käytännön asiat hääpäivänä kuvauksen kannalta sujuvat. On myös tosi mukava tavata ja tutustua etukäteen – usein hääpäivänä tuntuukin, kuin oltaisiin jo vanhoja tuttuja!

Hääpäivänä

Olen todella iloinen päästessäni ikuistamaan tärkeää päiväänne ja hääpäivänä haluan antaa täyden työpanokseni! Kun kuvausta on suunnitelu jo etukäteen suunnittelupalaverissa, ei teidän tarvitse keskittyä kuin tärkeimpään, toisiinne. Yleisesti viralliset hääkuvat otetaan ennen tai jälkeen vihkimisen, mutta potretteja on mahdollista ottaa muutamassa eri erässä. Esimerkiksi jos hääjuhlassanne on pieni tauko, voimme käydä ottamassa kuvia vielä ilta-auringonkin aikaan. Hääpäivänä olen myös vieraiden käytettävissä – aina saa nykäistä hihasta, jos haluaa ikuistaa itsensä juhlahumussa rakkaidensa kanssa. Pääsääntöisesti kuvaan kuitenkin hääjuhlassa dokumentaariseen tyyliin.

Hääpäivän jälkeen

Pääsette fiilistelemään hääkuvianne jo muutaman päivän sisällä, kun lähetän teille muutamia sneak peek -kuvia. Kaikki kuvat saatte viimeisteltyinä noin 3-4 viikon sisällä, hieman sesongin toimitusajoista riippuen. Saatte myös loppulaskun heti häiden jälkeen (halutessanne voitte maksaa myös ennakkoon, jos haluatte tasata hääkuluja). Toimitan viimeistellyt kuvanne kauniilla muistitikulla puisessa rasiassa. Voitte halutessanne tilata kauttani myös kauniita fine art -valokuvatuotteita.