Kuvaukset

Koirakuvaus, Lapsi- ja perhekuvaus ja Muotokuvaus

Kuvauksen hinta on 85 euroa ja se sisältää käyttämäni ajan kuvauksesi suunnitteluun, valokuvaukseen miljöössä (1-1,5h) ja kuviesi viimeistelyyn. Kuvausten jälkeen lähetän sinulle muutaman päivän sisällä linkin salasanalla suojattuun mallikuvagalleriaan, josta pääset ihastelemaan ja valitsemaan rauhassa haluamasi kuvat. Galleria sisältää noin 30-40 mallikuvaa.

Kuvausmaksu ei sisällä kuvatuotteita, vaan kuvatiedostot, valokuvat ja valokuvatuotteet myydään erikseen. Näin voit itse valita juuri sinulle mieluisimmat tuotteet. Kuvausmaksu maksetaan kuvauksen yhteydesssä korttimaksuna ja tilatut kuvatuotteet laskutetaan kuvien toimittamisen yhteydessä. Tutustu lisää valokuvatuotteisiin!

Lue lisää kuvausinfosta ja varaa oma kuvausaikasi!


Hääkuvaukset

 Sinä + minä  250 e

-Suunnittelupalaveri yhdessä hääparin kanssa
– Potrettien valokuvaus valitsemassanne miljöössä
Uutuus! Nyt mahdollisuus myös First Look-kuville
potrettikuvien kuvausten yhteydessä!
– Yksityiskohtien ikuistaminen: hääkimppu, sormukset yms.
– Kuvatiedostot toimitettuna puisella usb-muistitikulla
– Kuvausaika 1-2h

 

 Tahdon  450 e

– Suunnittelupalaveri yhdessä hääparin kanssa
– Potrettien valokuvaus valitsemassanne miljöössä
– Vihkimisen kuvaaminen
– Kuvatiedostot toimitettuna puisella usb-muistitikulla
– Kuvaaja käytettävissä hääpäivänä n. 3h

 

 Minä sinua vaan  850 e

– Suunnittelupalaveri yhdessä hääparin kanssa
– Potrettien valokuvaus valitsemassanne miljöössä
– Vihkimisen kuvaaminen
– Juhlan kuvaaminen
– Kuvatiedostot toimitettuna puisella usb-muistitikulla
– Kuvaaja käytettävissä hääpäivänä n. 6h

 

 Koska tämä päivä on meidän  1200 e

– Suunnittelupalaveri yhdessä hääparin kanssa
– Potrettien valokuvaus valitsemassanne miljöössä
– Vihkimisen kuvaaminen
– Juhlan kuvaaminen
– Kuvatiedostot toimitettuna puisella usb-muistitikulla
– Kuvaaja käytettävissä hääpäivänä n. 12h

 

– Kaikkiin hääkuvauksiin sisältyy matkakulut 50km Kuopiosta, matkakulut ylimeneviltä kilometreiltä 0,43 euroa/km.
– Suunnittelupalaveri voidaan järjestää teille sopivimpaan ajankohtaan,  joko tapaamisella toimistollamme tai juhlapaikalla, mahdollisesti aikataulujen/matkan olleessa esteenä, myös puhelimitse.
– Hääkuvaukset varataan allekirjoittamalla kuvaussopimus ja maksamalla 100 euron varausmaksu. Varausmaksu huomioidaan kokonaishinnassa, mutta sitä ei palauteta hääparin peruessa kuvauksen. Varausmaksu on mahdollista maksaa kortilla tai laskulla, kuvauksen loppusumma laskutetaan hääpäivän jälkeen kuvien toimittamisen yhteydessä.
– Myös hääkuvauspaketteihin on tilattavissa valokuvia, julisteita ja tauluja. Tutustu lisää valokuvatuotteisiin!


Koiraharrastuskuvaus

Koiraharrastuskuvaus on sinulle, joka haluat ikuistaa koirasi teille tärkeän harrastuksen parissa. Kerää oma treeniporukka kasaan ja vinkkaa seurakavereillekin! Mikäli koirakoita osallistuu 3 tai enemmän, saatte itse kuvauksen veloituksetta – maksatte vain haluamistanne kuvista ja tuotteista. Kuvaukset toteutetaan toiveidenne mukaan, ajan kanssa ja yksilöllisesti. Mikäli treenaat itsenäisesti ja haluat osallistua kuvauksiin yksin, on kuvausmaksu 85 euroa.

Oletko koira-alan yrittäjä tai seuran tai yhdistyksen edustaja? Ota yhteyttä, mikäli haluat yrityksen kotisivuille ja markkinointiin laadukkaita ja persoonallisia valokuvia, tai seuranne tai yhdistyksenne on järjestämässä tapahtumia tai kilpailuja. Koirakuvausta karvoihin katsomatta!


Yrityskuvaus, Tapahtumakuvaus

Laadukkaat ja persoonalliset valokuvat ovat iso osa yrityksen imagoa ja markkinointia – niillä herätetään asiakkaiden mielenkiinto, niiden avulla luodaan mielikuvia ja jäädään mieleen.

Tarjoan Savon alueen yrityksille ja seuroille valokuvauspalveluita niin pieniin kuin suuriinkiin tarpeisiin. Autan mielelläni suunnittelemaan ja toteuttamaan esimerkiksi yrityksenne henkilöstö- tai markkinointikuvat, tapahtumakuvausta unohtamatta. Toteutan kaikki kuvaukseni luonnonvalossa/vallitsevassa valossa joko ulkona miljöössä tai esimerkiksi yrityksen tiloissa – en tarjoa perinteistä studiokuvausta.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lisää! Pyydä kirjallinen tarjous iita@iitasillanpaa.fi tai soittamalla p. 0400 837028.

 


Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Kuvaan pääosin Kuopion seudulla, mutta tulen mielelläni kuvaamaan myös kauemmaksi. Hinnat sisältävät matkakulut 50km Kuopiosta, ylimeniviltä kilometreiltä 0,43 euroa/km. Hinnat voimassa 18.4.2017 alkaen toistaiseksi, pidätän oikeuden muutoksiin.